Hakkımızda Sık Sorulan Sorular
1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ
Kargom Nerede?
1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ
Kargom Nerede?
Pineta Zootecnici Karnythın Kas Geliştirir ve Doğurganlığı Uyarıcı E Vitamini 100 ml
Pineta Zootecnici Karnythın Kas Geliştirir ve Doğurganlığı Uyarıcı E Vitamini 100 ml

Pineta Zootecnici Karnythın Kas Geliştirir ve Doğurganlığı Uyarıcı E Vitamini 100 ml

Marka : Pineta
Fiyat : ₺280,00
Resim açıklaması
Pineta Zootecnici Karnythın Kas Geliştirir ve Doğurganlığı Uyarıcı E Vitamini 100 ml

 

Karnythin della Pineta Zootecnici , evcil ve süs kuşlarının kas yapısını ve doğurganlığını geliştirmek için kullanılmak üzere özel olarak formüle edilmiş sıvı formda bir gıda takviyesidir.

Kuşlar için Karnythin takviyesi, kuşların kas sistemi üzerinde enerjik bir etki ve kuşların organizması üzerinde bir antioksidan etki gerçekleştiren bir dizi B vitamini, C Vitamini ve L-Karnitin'den oluşur.

Ayrıca, B grubu vitaminlerinin yüksek konsantrasyonu detoks etkisi yapar.

Karnythin della Pineta Zootecnici hem kanaryalar, egzotik kuşlar ve papağanlar gibi evcil ve süs kuşları için hem de pamukçuk , karatavuk gibi kuşları ötmek ve çağırmak için ve hatta yırtıcı kuşlar, süs tavuğu gibi kümes hayvanları, yumurtlayan tavuklar için kullanılabilir. , hindiler, bıldırcınlar veya genel olarak su kuşları.

Karnythin Pineta Zootecnici takviyesi ne zaman kullanılır?

Daha önce açıklandığı gibi, Pineta Zootecnici'nin Karnythin'i kuşlara özel bir takviyedir ve kas yapısını ve doğurganlığı iyileştirmek için formüle edilmiştir, bu nedenle kuşları civciv dönemine hazırlamak için çiftleşme öncesinde ve sırasında kullanılması önerilir.

Üreme için hazırlık döneminde kullanılırsa, erkeklerde doğurganlığı artırmak ve dişilerde birikimi iyileştirmek için Antisteril ve  Kalsiyum D3 ile kombine uygulama her zaman önerilir.

Ayrıca Karnythin kuşların kas yapısını güçlendirdiği için yavru kuşların uyumlu bir şekilde büyümelerini sağlamak için yumurtadan çıktıktan hemen sonra ve tamamen sütten kesilene kadar kullanılması tavsiye edilir.

Sütten yeni ayrılmış ve ebeveynlerinden ayrılmış genç kuşlara karnythin verilmesinin çok faydalı olduğu kanıtlanmıştır.

Ornitolojik sergilerden önce ve sonra kullanılırsa, fiziksel iyileşmeyi destekler ve maruz kalan denekleri etkinlik anına en iyi şekilde hazırlar.

Karnythin dozları ve kullanım yöntemleri

Karnythin sıvı formdadır ancak hem içme suyunda hem de genel olarak gıda veya yemlerde 5-10 ml (1/2-1 ölçü kabı) içme suyunun litresi başına veya kg başına 5-10 g'a eşit dozlarda kullanılabilir. 10 gün boyunca 50 ml şişe başına yaklaşık 5-10 damlaya (0.25-0.50 ml) eşdeğer gıda.

 

Pineta Zootecnici şirketi tarafından bu şekilde tavsiye edilen dozaj, daha fazla tedarik ve ihtiyaç için litre içme suyu veya kg yem başına yaklaşık 20 ml'ye kadar artırılabilir.

Üreme için kullanılıyorsa, Karnythin uygulamasına çift oluşumundan en az 10/20 gün önce başlanması ve çift oluşumundan sonra 7/10 gün daha devam edilmesi önerilir. Günlük olarak uygulanması ve her gün ürünün yenilenmesine özen gösterilmesi önerilir.

 

Bakım amacıyla veya kümeslerde barındırılan sütten yeni ayrılmış yavrular için, daha önce gösterilen dozlarda günde en az 2 kez uygulanması önerilir.

Pineta Zotecnici tarafından hazırlanan Karnythin kg'ı başına besin katkı maddeleri

L-Karnitin 50.000 mg; E300 C Vitamini 10.000 mg; E Vitamini 10.000mg; B1 Vitamini 5.000mg; B6 Vitamini 2.000mg; B2 Vitamini 80.000 mcg; Biyotin.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR