Hakkımızda Sık Sorulan Sorular
1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ
Kargom Nerede?
1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ
Kargom Nerede?
Probac 1000 Bağırsak Florası Düzenleyici Probiyotik Ve Elektrolit 100 GR
Probac 1000 Bağırsak Florası Düzenleyici Probiyotik Ve Elektrolit 100 GR

Probac 1000 Bağırsak Florası Düzenleyici Probiyotik Ve Elektrolit 100 GR

Marka : Tollisan
Fiyat : ₺375,00
Resim açıklaması

Probac 1000 Bağırsak Florası Düzenleyici Probiyotik Ve Elektrolit 100 GR (BÖLÜNMÜŞ)


DR.HANS - PETER BROCKAMP 

ÜREME YARIŞMA VE TÜY DÖNEMİ 

ANTİBİYOTİK TEDAVİLERİNİN ARDINDAN SUDA VE MAMADA KULLANILIR. İÇERDİĞİ ELEKTROLİTLER SAYESİNDE KUŞLARIN EN HIZLI ŞEKİLDE YENİLENMESİNE VE KENDİNE GELMESİNE YARDIMCI OLUR. TÜM KAFES KUŞLARINDA RAHATLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ. İSTER SUDA İSTER MAMADA!

           Bağırsak florasının yenilenmesi için elektrolit ve probiyotik

Probac 1000, mikrokapsüllü formda farklı, spesifik mikroorganizmaların özel bir kombinasyonunu ve bağırsak düzenleyici karbonhidratların benzersiz bir kombinasyonunu içerir. Farklı bakteri kültürleri karşılıklı olarak, güvercin ince bağırsağının aktif olarak toplanabilme kabiliyetini desteklemektedir. Böylece sindirim süreçlerinde yardımcı olur, gerekli besin maddelerini üretir, doğal bağırsak florasını stabilize eder ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Coccidian, hexamite, E. coli, candida ve salmonella gibi hastalıklara neden olan bakterileri bastırır ve bağırsak hastalıklarını etkili bir şekilde önlerler. Böylece doğal bağırsak florası hızlı ve nazikçe yenilenir.

 

Bir probiyotik nedir?
Probiyotik bakteriler, stressiz, sağlıklı hayvanlarda bulunan mikroorganizmalardır. Bunlar, örneğin, yoğurt veya diğer süt ürünlerinde bulunan laktik asit bakterilerini içerir. Bu yararlı bakteriler gıda ile yutulur ve bağırsak florası olarak adlandırılan bağırsaklarda doğal bir denge yaratır. Her bir hayvana özgüdür.

Bakteriler, yüksek organizmanın kendini yaratamayacağı temel besinleri üretir. Ayrıca, yutulan gıda maddelerinin daha iyi kullanılmasına ve bağırsaklardan salmonella, koksidian, heksamit, E. coli veya maya bakterileri gibi patojenik bakterilerin ortadan kaldırılmasına yardımcı olurlar. Böyle yaşayan yararlı bakteriler içeren bir besin takviyesi probiyotik olarak adlandırılır.
  

Probac 1000'in düzenli kullanımı, direncin doğal güçlerini arttırır, yem kullanımını geliştirir, beslenme isteğini teşvik eder ve böylece artan performansı teşvik eder. Uçuş yarışında güvercinler daha fazla enerjiye sahip olurlar. 

Spesifik kompozisyonu temelinde Probac 1000, yarış uçuşundan sonra ideal elektrolittir. Rejenerasyon aşaması önemli ölçüde kısaltılır. Dışkı zaten ertesi sabah sıkıca bağlı ve aşağı tüy dökme zaten başlattır. Zararlı bakteriler hızlıca ve doğal olarak mukoza ve bağırsak villuslarından yok edilir ve kendilerini korumaları için herhangi bir şansı yoktur. 


KULLANIM 
DOZAJ: 1 LİTRE SUYA 5 GR PROBAC 1000 VEYA 1 KG MAMAYA 5 GR PROBAC 1000 HAFTADA İKİ DEFA
 
İÇERİK
Süt şekeri, dekstroz, magnezyum asetat, sodyum klorür, potasyum klorür
  

 

Açıldıktan sonra ambalajı iyice kapatın!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR