Hakkımızda Sık Sorulan Sorular
1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ
Kargom Nerede?
1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ
Kargom Nerede?
Profarm Kedi Deri Ve Tüy Bakım Spreyi 150ml
Profarm Kedi Deri Ve Tüy Bakım Spreyi 150ml

Profarm Kedi Deri Ve Tüy Bakım Spreyi 150ml

Marka : Refarm
Fiyat : ₺90,00
Resim açıklaması

                         Profarm Kedi Deri Ve Tüy Bakım Spreyi 150ml



  •      İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Profarm kedi deri ve tüy bakım spreyi 150ml Tüylerin kolayca taranmasını sağlayan, kıtık açan ve bakım yapan kedi tüy bakım spreyidir. Bitkisel içeriği, b5 vitamini ve ph dengesi sayesinde tüylerde ve ciltte canlandırıcı bir etkiye sahiptir. Özel bileşenleri ile kaşıntıları azaltan, parazitlere ve böceklere karşı kovucu bir özelliğe de sahiptir. Mantar ve egzama yararlarının çabuk iyileşmesini sağlar. Köpük şampuan sonrası ekstra uygulama ile tüylerin daha güzel kokmasına ve rahat taranmasını sağlar. paraben ve boya içermez
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR