Hakkımızda Sık Sorulan Sorular
1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ
Kargom Nerede?
1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ
Kargom Nerede?
Proplan Sterilised Somonlu Kısır Kedi Maması 1 Kg
Proplan Sterilised Somonlu Kısır Kedi Maması 1 Kg

Proplan Sterilised Somonlu Kısır Kedi Maması 1 Kg

Marka : Pro Plan
Fiyat : ₺230,00
Resim açıklaması

Proplan Sterilised Somonlu Kısır Kedi Maması 1 Kg (BÖLÜNMÜŞ)


KISIRLAŞTIRLMIŞ KEDİLER İÇİN SOMON VE TON BALIKLI TAM KURU MAMADIR.

Proplan Sterilised Somonlu & Ton balıklı kısırlaştırılmış kedi mamasıkısırlaştırma sonrası hassaslaşan ve yeme eğilimi artan genç ya da yetişkin kısırlaştırılmış kedilerde kilo alımının ve taş oluşumunun önlenmesini sağlayan, azalan enerji ihtiyacına uygun olarak formüle edilmiş, yüksek sindirilebilirliğe sahip,hindi ve tavuklukısırlaştırılmış kedi maması.
Kalsiyum, fosfor, sodyum ve klorid gibi esansiyel minerallerin yardımı ile idrar PH’ının ideal 6.3 ve 6.6 aralığında olmasını sağlayarak kısırlaştırılmış kedilerde daha sağlıklı üriner sistem oluşumunu destekler, struvit ve oksalat taş oluşumu riskini azaltır.

 

İçindekiler: Somon eti (%20), mısır gluten unu, pirinç, kurutulmuş kanatlı proteini, mısır, buğday gluten unu, buğday lifi, kurutulmuş yumurta, mineraller, hayvansal yağlar, sakatat, maya. 

Katkı Maddeleri (kg'da) - Besinsel katkı maddeleri: Vitamin A 35000IU; Vitamin D3 1100IU; Vitamin E 670mg; Vitamin C 140mg; Demir sülfat monohidrat 234; Kalsiyum iyoda(susuz) 3; Bakır sülfat pentahidrat 47; Mangan sülfat monohidrat 111; Çinko sülfat monohidrat 396; Sodyum selenit 0,27.

Analitik Bileşenler:Ham protein %41 Ham yağ %12, Ham selüloz %5, İnorganik madde %7, Ham kül %9,5, Su %9, HCl'de çözünmeyen kül %0,2, linoleik asit %1,8, kalsiyum %1,3, fosfor %1,1, bakır sülfat %22 mg/kg, taurin 1500 mg/kg.

Kullanım şekli: Günlük beslenme miktarları için tabloya bakınız.Bu değerler tavsiye niteliğinde olup, kedinizin ideal vücut kondisyonunu korumasına yardımcı olabilmek için, aktivite seviyesine, fiziksel kondisyonuna ve kişisel ihtiyaçlarına göre değişkenlik gösterebilir. PROPLAN mamaya yeni başlayanlar için ilk 4-5 gün eski mamasıyla karıştırılarak verilmesi tavsiye edilir. Su kabında daima taze su bulundurunuz. Serin ve kuru bir yerde, paket ağızı kapalı olarak saklayınız. Net ağırlığı, son kullanma tarihi, lot numarası, fabrika işletme beyan numarası paketin üzerinde yazılıdır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR